Repetities theaterwandeling “Ons kent ons” van start

0
628

Meer dan vijfentwintig enthousiaste Oosterparkers reageerden op de oproep van Stichting Metafora om spelers, figuranten en muzikanten voor de voorstelling “Ons kent ons”. Een theaterwandeling die rond kerst langs drie locaties in de wijk gaat. De eerste kennismaking met elkaar en met het script heeft inmiddels plaatsgevonden en de meeste rollen zijn verdeeld. De komende tijd gaat er flink gerepeteerd worden. Jacqueline Pieters nam het initiatief voor deze voorstelling en Astrid Warntjes doet de regie.

Ons kent ons

Tijdens deze theaterwandeling krijg je een kijkje “achter de voordeur”. Wat je achter de verschillende deuren ziet gebeuren is gebaseerd op ervaringsverhalen van Oosterparkers. En wat blijkt? Dat wat je aan de buitenkant van mensen ziet wel eens heel anders kan zijn dan wanneer je bij hen thuis over de drempel stapt. In de voorstelling maak je onder anderen kennis met oma Stijn en opa Piet die iedereen die niet uit de Oosterpark komt maar niets vindt. En met Sebastiaan en Elsbeth die in een koophuis wonen in de wijk en die erachter komen dat hun dochter stiekem danst bij JOP.

Nog 1 speler gezocht

Voor één van de rollen zoekt Astrid nog een jongen tussen de 16 en 22 jaar. Speelervaring is niet noodzakelijk. Ben jij een jongen in die leeftijdscategorie en wil jij wel een kleine rol met tekst in deze theaterwandeling, neem dan contact op met Astrid door een mail te sturen naar astridwarntjes@live.nl.

Speeldata
Voor wie het niet wil missen, zet de speeldata alvast in je agenda.
14 en 15 december: 20:00 uur
19, 20 en 21 december: 20:00 uur
22 december: 15:00 uur
23 december: 20:00 uur
27 en 28 december: 20:00 uur
29 december: 15:00 uur

Meer informatie vind je op www.evenementenoosterparkwijk.nl en www.stichtingmetafora.nl of volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/stichtingmetafora/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer jouw commentaar in
Voer jouw naam in