Belevenis en gezelligheid op Winterfestival Oosterparkwijk

0
538

Drie dagen Winterfestival in hartje Oosterparkwijk. Van 13 t/m 15 december is het JOP-terrein aan de Klaprooslaan omgetoverd. Er staat ineens een sprankelend, beetje gek, festivaldorpje! De ingang is geopend op vrijdag 16.00 – 21.00, zaterdag 14.00 – 21.00 en zondag 14.00 – 18.00. Toegang is nog steeds gratis. Het driedaagse feest dient als afsluiter van een reeks evenementen ter ere van het 100-jarig bestaan van de Oosterparkwijk.

Het festival biedt vermaak voor iedereen, jong en oud. Elke dag is er een gevarieerd programma met theater, circusacts en muziekoptredens. Er is een nostalgische draaimolen (t/m 7 jaar) en een schaatsbaan; eigen schaatsen meenemen is niet nodig. Op zaterdag- en zondagmiddag mogen kinderen op pony’s rijden. De vrijdag- en zaterdagavond worden afgesloten met een spannende acrobatische vuurshow. Nieuw dit jaar is een aanbod van “verschrikkelijke workshops”. En iets lekkers te eten en drinken ontbreken natuurlijk niet. Mis niks, het hele programma is te lezen op de website.

Het hele jaar door is er gewerkt aan een aantal unieke verschijningen. Lichtjes en aankleding prikkelen de fantasie. Als bezoeker wordt je verrast door deze bijzondere creaties.

Het festival is geheel georganiseerd door vrijwilligers.

Meer informatie www.winterfestivaloosterparkwijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer jouw commentaar in
Voer jouw naam in