Fit de lente in met Van Weering

Hoi Oosterparkkrantlezers, het is alweer (bijna) lente! Krijgen jullie net als wij, ook de kriebels om naar buiten te gaan en de zon weer op te zoeken?

Misschien is het na de winter wel een opgave om weer naar buiten te gaan door bijvoorbeeld vermoeidheid, spierzwakte in het lijf, pijn of door een blessure die je hebt opgelopen. Het kan zijn dat de belastbaarheid van je lijf niet in verhouding is met de activiteiten (de belasting) die je van je lijf vraagt. Deze balans tussen wat je aan kan en wat je doet, zouden we in kaart kunnen brengen voor je.

Je belastbaarheid kan je groter maken door middel van verschillende behandeltherapieën, specifieke oefeningen en uiteindelijk begeleiding bij de specifieke activiteiten die je weer (beter) zou willen uitvoeren. Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid je daarbij te helpen en te ondersteunen zodat je regie hebt over je eigen herstel en opbouw van de activiteiten die je zou willen ondernemen.

Je kunt dus bij ons terecht om weer makkelijker te bewegen met meer energie, meer kracht, meer conditie en ook minder pijn, op een veilige manier.

Misschien heb je geen blessure, en genoeg energie en kracht om naar buiten te gaan, maar word je door letterlijke lentekriebels door de hooikoorts geprikkeld. Dan kunnen wij je daar misschien ook bij helpen.

Kijk op onze website: www.praktijkvanweering.nl voor extra informatie hoe medical taping je hooikoorts zou kunnen verminderen of zelfs kan laten verdwijnen. Zo kun je zonder of met weinig klachten die lekkere lente-geuren opsnuiven!

Voor meer informatie over mogelijkheden in onze praktijk nodigen we je ook uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website! Wij staan allemaal klaar om je ook deze lente van dienst te kunnen zijn.

Groet,
Rosanne, namens het Team van Weering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer jouw commentaar in
Voer jouw naam in